Kvalita se krije u detaljima, a mi pazimo na svaki!

TJ studio d.o.o. moderan je i inovativan studio za pružanje usluga web dizajna, web održavanja, internet marketinga i hostinga, osnovan 2010 godine. Zahvaljujući niskim cijenama i profesionalnoj usluzi stekli smo mnoga povjerenja na domaćem ali i stranom internet tržištu.

parallax background

Jeste upoznali Roby robota?

Da bi osigurali kvalitetu i zadovoljstvo naših klijenata, naše poslovanje temeljimo prvenstveno na najmodernijim tehnologijama weba vezanim za dizajn, hosting i marketing. Redoviti smo polaznici novih seminara i radionica vezanih za novitete danas turbulentnog web tržišta. Naša garancija kvalitete je znanje operatera i zadovoljstvo naših klijenata. Kako bi Vama kao klijentu osigurali kvalitetnu uslugu, naš tim sastavili smo od stručnjaka koji pokrivaju i dnevno obogaćuju znanja u domeni web marketinga, grafičkog dizajna, web dizajna i hostinga. Sve svoje projekte realiziramo u najkraćem mogućem roku sa visokim rezultatima i zadovoljnim klijentima, koji nam se iznova vraćaju. Naša iskustva i znanje, uz vašu ideju i viziju rezultiraju kvalitetom s kojom se ponosite.

Misija našeg poslovanja

Smatramo da smo ovdje, na ovome svijetu, kako bi smo stvarali sjajna Internet rješenja, i to se neće promijeniti. Neprestano se koncentriramo na novitete turbulentnog Internet tržišta. Vjerujemo u jednostavnost, a ne u kompliciranost. Smatramo da moramo poznavati temelje tehnologije koje su u pozadini novih „proizvoda", te sudjelovati jedino na tržištima na kojima možemo dati značajni doprinos. Vjerujemo u odbacivanje tisuća projekata, kako bi smo se istinski mogli posvetiti onim malobrojnim od koji želimo dobiti najbolji mogući rezultat. Iskreno govoreći, nećemo se zadovoljiti ničim što ne zadovoljava mjerila izvrsnosti u svim svojim segmentima, a dovoljno smo iskreni prema sebi da priznamo kada je nešto prosječno i trudimo se isto promijeniti. Ove vrijednosti koje smo utemeljili u bit našeg poslovanja primjenjujemo i realiziramo na svim našim projektima.

Jednostavno, prosječno vam može ponuditi svatko, a izvrsno samo najbolji.

Sve svoje projekte realiziramo u najkraćem mogućem roku sa visokim rezultatima i zadovoljnim klijentima, koji nam se iznova vraćaju. Naša iskustva i znanje, uz vašu ideju i viziju rezultiraju kvalitetom s kojom se ponosite.

Put našeg poslovanja od obiteljskih obrta do d.o.o. društva

  • 15.10.2010Osnovan obrt za informatiku TJstudio

    Osnovan je obrt TJ studio za usluge u web dizajnu i web hostingu. Već u prvim godinama poslovanja ostvarujemo izvrsne rezultate u izradi internet stranica, hostingu i grafičkom dizajnu.
  • 01.06.2021Uz TJ studio osniva se još jedan obrt TJsupport za podršku klijentima

    Zbog velikog povećanja obujma posla u domeni online podrške pokreće se još jedan obrt za podršku klijentima koji je imao zadatak ponunditi klijentima IT podršku sukladno potrebama tržišta koje je upravo izlazilo iz globalne pandemijske krize uzrokovane Corona19 virusom.
  • 17.01.2024Osniva se TJ studio d.o.o.

    Nakon 14. godina rada kao obrtnici odlučili smo prerasti u nešto više i ponuditi veći spektar usluga u IT industriji. Nudimo kvalitetu u web dizajnu, hostingu i održavanju internet stranica kao i računalnih mreža. Obiteljski obrti TJstudio i TJsupport postali su pravni sljedbenici firme TJ studio d.o.o.