Blog - Novosti & Aktualnosti iz TJstudia

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

# NOVO U 2022 – Održavanje i administracija web stranica već od 300,00 kn mjesečno uz besplatni hosting

undefined

TJstudio od 2022. godine nudi u potpunosti novu uslugu dnevnog ili mjesečnog održavanja web stranica. Nudimo uslugu u kojoj provodimo redoviti nadzor vaše Internet stranice te održavamo cijeli sustav ažurnim i što je najbitnije sigurnim za vaše posjetitelje.
Uz besplatni hosting sustav koji od sada nudimo u svim našim paketima održavanja web stranica osigurali smo brzu, kvalitetnu i prioritetnu podršku koja rješava probleme u najkraćem mogućem roku.
Internet tehnologija u ovom digitalnom svijetu, programi, mobilni uređaji napreduju u svom razvoju nevjerojatnom brzinom, pa se tako i zahtjevi korisnika svakodnevno razvijaju nezamislivom brzinom. Upravo se takvom brzinom razvija i zlonamjerni software poznatiji kao malware koja može vašu stranicu dijelom ili u potpunosti uništiti i stvoriti poslovnu štetu.
Redovnim ažuriranjem, arhiviranjem i naprednom zaštitom možete spriječiti neželjeni prekid poslovanja i omogućiti skladnost vašeg web sjedišta sa suvremenim tehničkim zahtjevima.
Može li vaš automobil funkcionirati ako ga ne održavate? Pa tako ne može ni vaša stranica!
Zamislite da ne održavate vaš automobil redovno, jednostavno bi ga vozili dok ne stane, kompletno. E pa tako i vaša web stranica zahtjeva održavanje i redovnu brigu. Automobil ste povjerili kvalitetnom serviseru, vrijeme je da i web stranica dobije kvalitetnu podršku uz TJstudio tim za podršku.

POGLEDAJ PROMOTIVNI LETAK S KOMPLETNOM PONUDOM


# Vini Babiloni - novi webshop s potpisom kvalitete i tradicije

undefined

Od samih početaka trudimo se povoljnom cijenom i vrhunskom uslugom ostvariti dugotrajnu suradnju s našim klijentima. Jedan takav klijent je i specijalizirana prodavaonica alkoholnih pića iz Babilona pokraj Ičića – VINI Babiloni.

Vini Babiloni su od samog početka surađivali s TJstudiom trudili razviti kvalitetno web poslovanje, te ove godine svoju priču proširili na inovativan i moderan web shop sa svim svojim proizvodima. Za potrebe Vini Babiloni izradili smo moderni i responzivan web shop, omogućili profesionalni SSD Hrvatski hosting, jednostavnu i brzu naplatu te dostavu preko kurirske službe. Nova web trgovina Vini Babiloni optimizirana je za web tražilice (SEO optimizacija) te su uravnotežene sve performanse kako bi nesmetano radila kod većeg broja korisnika. Kako izgleda još jedan web projekt u potpisu TJstudia pogledajte na domeni www.vinibabiloni.com


# Web stranica SANDO NEKRETNINE

undefined

Zadovoljstvo nam je predstaviti novu web stranicu SANDO NEKRETNINE na domeni www.sando-nekretnine.hr. Uz atraktivan web dizajn i iznimno brzu SSD hosting uslugu, za klijenta SANDO Nekretnine izradili smo sustav kataloga nekretnina s naprednim programom filtriranja i lakšeg snalaženja, te pronalaženja željene nekretnine. Sustav je adaptivan te se s lakoćom prikazuje na mobilnim i PDA uređajima. Kako je sve skupa ispalo pogledajte na domeni www.sando-nekretnine.hr

Za klijenta odradili smo:

 • iznimno brz SSD hosting u Republici hrvatskoj
 • web dizajn & grafički dizajn
 • SEO optimizacija za tražilice
 • katalog nekretnina s administracijom za unos i uređivanje nekretnina/oglasa
 • adaptivni dizajn za jednostavniji prikaz na mobilnim preglednicima

# Koliko je u stvari bitan kvalitetan backup podataka web stranice?

undefined

Često se susrećemo s pitanjima backupa i čuvanje podataka. Klijente interesira zašto je bitan backup podataka i njihovo višeslojno čuvanje na raznim načinima i lokacijama. Veliki broj hosting kuća nude jeftine i neograničene hosting pakete po iznimno niskim i nadasve privlačnim cijenama, ali nigdje se ne spominje čuvanje vaših podataka hostinga.
Backup podataka ne samo da čuva vašu web stranicu i hosting prostor te stvari na njemu, već čuva i vaš novčanik. Nekad se više isplati uložiti i nekoliko stotina kuna više za dobro arhivirani hosting nego uzeti jeftinu i cijenom primamljiviju opciju bez backupa. Zamislite da preko noći ili samo jednim krivim klikom izbrišete web stranicu ili prijeko potrebnu skriptu za rad vaše web stranice, web trgovine, portala, bloga i sve ode nepovratno u vjetar; marketing, trud, tekstovi, postavke, mailovi, … jednom riječju sve.
TJstudio hosting sustavit koristi najnapredniji sustav backupa putem programskog rješenja R1SOFTa. R1soft backup omogućava vam potpunu kontrolu nad spremljenim podacima pa tako možete vratiti cjelokupni sadržaj vašeg hosting računa ili samo dio spremljenog sadržaja izravno na vaš hosting račun. Dakle ne morate vraćati i „pregaziti“ kompletno sve, već samo dijelove (skripte, dokumente, mailovi) koji su oštećeni ili trenutno izgubljeni.
R1Soft Backup radi na način da prvi kreira sigurnosnu kopiju cijelog servera, a nakon toga kreira kopiju samo novih podataka, tj. Parcijalno sprema samo izmjene odrađene na svaki određeni dan.
Sustav omogućava punu kontrolu putem web sučelja na kojem možete podešavati opcije, pregledavati spremljene podatke i jednostavno vratiti spremljene podatke natrag na server ili hosting račun. Napredni filteri omogućavaju pregled sadržaja po datumu, vrsti, tipu i lokaciji nastanka.
Zato zaboravite priču jeftino i dobro jer problem koji se može dogoditi ne vašom krivicom, uzrokovati će vam glavobolje koje ne želite.
Iz naše ponude hostinga s R1 SOFT sustavom izdvajamo:
• SSD SHARED hosting po cijeni već od 480,00 kn/god – pogledaj
• SSD PROFESIONAL hosting po cijeni već od 80,00 kn/mj – pogledaj
• RESELLER HOSTING po cijeni već od 99,00 kn/mj – pogledaj
• CLOUD HOST CROCLOUDS po cijeni već od 285,00 kn/mj - pogledaj


# Uz sada skuplji Cpanel nudimo i CWP.PRO panel za upravljanje hostingom?

 undefined

Veliki broj korisnika ne mari za upravljački program svog hosting paketa, kako kažu, „bitno da radi“.

Ali nije uvijek tako. Kako bi poboljšali kvalitetu vaše web stranice, kvalitetnije pratili rezultate online kampanja za koje marljivo radite i ulažete novce, jednostavnije upravljali s postojećim ili otvarali nove email račune, bitno je posvetiti pažnju jednostavnosti, pristupačnosti i lako razumljivom sučelju.

Svi znamo da je Cpanel/WHM sustav koji ćete uz Plesk, Webmin i LAMP često pronaći kao osnovni upravljački sustav. Međutim zbog stanja na tržištu i pripajanja kompanija od 1. siječnja 2020. godine cijene Cpanel/WHM sustava su drastično skočile, s čim su skočile i cijene hosting usluge. Naime od 1. siječnja 2020. godine Cpanel/WHM sustavi se naplaćuju po izdanoj licenci (korisniku), a ne više po serveru na koji se osnovna (serverska licenca) instalira, razlog koji su naveli iz Cpanela je pravednija naplata licenci, ma što god im to značilo.

TJstudio svoje cijene nije mijenjao već je svojim klijentima ponudio nove pakete s više hosting prostora, odnosno diska i većim prometom po svakom novootvorenom računu. Također za svoje nove klijente pripremili smo pakete pogonjene CWP.PRO sustavom administracije.

Što je to CWP.PRO i zašto je TJstudio počeo nuditi ovakvo nešto?


undefined

CWP Pro je najnovija profesionalna verzija CentOS WebPanela koji je u svojoj osnovnoj verziji besplatana, a u PRO verziji se naplaćuje na nivou servera, ne kao u Cpanelu korisničkog računa. Korištenjem CWP.PRO podržavate razvoj CWP zajednice, jer dio novca koji plaćate vašim hosting poslužiteljima kao što je TJstudio završava u fond CWP zajednice.

Hosting paketi koji smo pripremili za naše klijente sadrže HDD diskove koji su znatno jeftiniji od brzih SSD diskova, ali osnovni sustav se pogoni na SSD diskovima tako da smo stvorili idealnu kombinaciju kvalitete i brzine te formirali pakete HDD + SSD boost s CWP.PRO administracijskim sučeljem. Dakle možete dobiti velike hosting paketa, iznimne brzine i snage po izuzetno niskim cijenama.

CWP.PRO niti malo zaostaje za sličnim administracijskim sučeljima, što više nudi jednostavniji reseller sustav koji već postojećim resellerima dozvoljava da svoje korisničke račune pretvore u daljnje resellere.
Pakete koje smo ponudili nose oznaku REFUL i imaju sljedeće karakteristike:
REFUL XS (1 GB prostora, neograničeni bandwith ) 90,00 kuna godišnje
• REFUL S (20 GB prostora, neograničeni bandwith) 720,00 kuna godišnje
REFUL L (50 GB prostora, neograničeni bandwith) 1.560,00 kuna godišnje
REFUL XL (100 GB prostora, neograničeni bandwith) 2.880,00 kuna godišnje

Također pripremili smo i jedan promotivni paket za one koje žele isprobati uslugu ili jednostavno se preseliti kod nas:
• MAX PAKET PROMO (20 GB prostora, 100 GB bandwith prometa ) 100,00 kuna godišnje + poklon dodatnog prostora na disku i neograničeni bandwith promet ... više o ovom paketu i akciji smo pisali u prethodnom postu

Također u 10 godina dugom poslovanju smo razvili i sljedeće sustave....

undefined

 


# AKCIJSKA PONUDA - MAX PAKET

undefined

 • ✅ 5 GB diskovnog prostora
 • ✅ 100 GB prometa uključeno u paket
 • ✅ 100 email adresa
 • ✅ CWP.PRO administracijski panel
 • ✅ Webmail sučelje za jednostavno čitanje mailova bilo kad i bilo gdje
 • ✅ MAX Paket - promo rođendanska ponuda uz besplatno seljenje na hosting TJstudia - Ako bude trebalo!

Ako se preseliš s drugog hostinga dobivaš još;

 • 2,5 GB diska lifetime free
 • neograničeni promet lifetime free

NARUČI NA LINKU