Blog - Novosti & Aktualnosti iz TJstudia

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

# Vini Babiloni - novi webshop s potpisom kvalitete i tradicije

undefined

Od samih početaka trudimo se povoljnom cijenom i vrhunskom uslugom ostvariti dugotrajnu suradnju s našim klijentima. Jedan takav klijent je i specijalizirana prodavaonica alkoholnih pića iz Babilona pokraj Ičića – VINI Babiloni.

Vini Babiloni su od samog početka surađivali s TJstudiom trudili razviti kvalitetno web poslovanje, te ove godine svoju priču proširili na inovativan i moderan web shop sa svim svojim proizvodima. Za potrebe Vini Babiloni izradili smo moderni i responzivan web shop, omogućili profesionalni SSD Hrvatski hosting, jednostavnu i brzu naplatu te dostavu preko kurirske službe. Nova web trgovina Vini Babiloni optimizirana je za web tražilice (SEO optimizacija) te su uravnotežene sve performanse kako bi nesmetano radila kod većeg broja korisnika. Kako izgleda još jedan web projekt u potpisu TJstudia pogledajte na domeni www.vinibabiloni.com


# Web stranica SANDO NEKRETNINE

undefined

Zadovoljstvo nam je predstaviti novu web stranicu SANDO NEKRETNINE na domeni www.sando-nekretnine.hr. Uz atraktivan web dizajn i iznimno brzu SSD hosting uslugu, za klijenta SANDO Nekretnine izradili smo sustav kataloga nekretnina s naprednim programom filtriranja i lakšeg snalaženja, te pronalaženja željene nekretnine. Sustav je adaptivan te se s lakoćom prikazuje na mobilnim i PDA uređajima. Kako je sve skupa ispalo pogledajte na domeni www.sando-nekretnine.hr

Za klijenta odradili smo:

  • iznimno brz SSD hosting u Republici hrvatskoj
  • web dizajn & grafički dizajn
  • SEO optimizacija za tražilice
  • katalog nekretnina s administracijom za unos i uređivanje nekretnina/oglasa
  • adaptivni dizajn za jednostavniji prikaz na mobilnim preglednicima

# Uz sada skuplji Cpanel nudimo i CWP.PRO panel za upravljanje hostingom?

 undefined

Veliki broj korisnika ne mari za upravljački program svog hosting paketa, kako kažu, „bitno da radi“.

Ali nije uvijek tako. Kako bi poboljšali kvalitetu vaše web stranice, kvalitetnije pratili rezultate online kampanja za koje marljivo radite i ulažete novce, jednostavnije upravljali s postojećim ili otvarali nove email račune, bitno je posvetiti pažnju jednostavnosti, pristupačnosti i lako razumljivom sučelju.

Svi znamo da je Cpanel/WHM sustav koji ćete uz Plesk, Webmin i LAMP često pronaći kao osnovni upravljački sustav. Međutim zbog stanja na tržištu i pripajanja kompanija od 1. siječnja 2020. godine cijene Cpanel/WHM sustava su drastično skočile, s čim su skočile i cijene hosting usluge. Naime od 1. siječnja 2020. godine Cpanel/WHM sustavi se naplaćuju po izdanoj licenci (korisniku), a ne više po serveru na koji se osnovna (serverska licenca) instalira, razlog koji su naveli iz Cpanela je pravednija naplata licenci, ma što god im to značilo.

TJstudio svoje cijene nije mijenjao već je svojim klijentima ponudio nove pakete s više hosting prostora, odnosno diska i većim prometom po svakom novootvorenom računu. Također za svoje nove klijente pripremili smo pakete pogonjene CWP.PRO sustavom administracije.

Što je to CWP.PRO i zašto je TJstudio počeo nuditi ovakvo nešto?


undefined

CWP Pro je najnovija profesionalna verzija CentOS WebPanela koji je u svojoj osnovnoj verziji besplatana, a u PRO verziji se naplaćuje na nivou servera, ne kao u Cpanelu korisničkog računa. Korištenjem CWP.PRO podržavate razvoj CWP zajednice, jer dio novca koji plaćate vašim hosting poslužiteljima kao što je TJstudio završava u fond CWP zajednice.

Hosting paketi koji smo pripremili za naše klijente sadrže HDD diskove koji su znatno jeftiniji od brzih SSD diskova, ali osnovni sustav se pogoni na SSD diskovima tako da smo stvorili idealnu kombinaciju kvalitete i brzine te formirali pakete HDD + SSD boost s CWP.PRO administracijskim sučeljem. Dakle možete dobiti velike hosting paketa, iznimne brzine i snage po izuzetno niskim cijenama.

CWP.PRO niti malo zaostaje za sličnim administracijskim sučeljima, što više nudi jednostavniji reseller sustav koji već postojećim resellerima dozvoljava da svoje korisničke račune pretvore u daljnje resellere.
Pakete koje smo ponudili nose oznaku REFUL i imaju sljedeće karakteristike:
REFUL XS (1 GB prostora, neograničeni bandwith ) 90,00 kuna godišnje
• REFUL S (20 GB prostora, neograničeni bandwith) 720,00 kuna godišnje
REFUL L (50 GB prostora, neograničeni bandwith) 1.560,00 kuna godišnje
REFUL XL (100 GB prostora, neograničeni bandwith) 2.880,00 kuna godišnje

Također pripremili smo i jedan promotivni paket za one koje žele isprobati uslugu ili jednostavno se preseliti kod nas:
• MAX PAKET PROMO (20 GB prostora, 100 GB bandwith prometa ) 100,00 kuna godišnje + poklon dodatnog prostora na disku i neograničeni bandwith promet ... više o ovom paketu i akciji smo pisali u prethodnom postu

Također u 10 godina dugom poslovanju smo razvili i sljedeće sustave....

undefined

 


# Hotel resort Zlatni rat danas osvano uz novu web stranicu koju potpisuje TJstudio

undefined

Dozvolite da vam predstavimo novi izgled web stranice zlatnirat-hotel.com . Hotel resort Zlatni rat od danas se može predstaviti novim izgledom web sjedišta koje je izradio, poslužio i dizajnirao tim TJstudia. Za potrebe web sustava na domeni zlatnirat-hotel.com, TJstudio je izradio vizualni identitet, pripremi grafičke modulacije, izradio multifunkcionalnu web stranicu prilagodljivu mobilnom prikazu, omogućio 100% Hrvatski SSD hosting, ugradio i prilagodio prijevode te optimizirao sustav za multi jezični prikaz.


Kako je sve ispalo pogledajte na www.zlatnirat-hotel.com


# Jesenski popusti 2019. uz TJstudio

undefined U svojoj ponudu za vas smo pripremili nevjerojatne ponude i pakete u web dizajnu i hostingu po najnižim cijenama na tržištu. Pa tako izrada web stranica za turističke usluge najma; apartmana, soba, ugostiteljske usluge; restorana, kafića, noćnih klubova i sl. možete pronaći po cijeni već od 2.500,00 kuna.

U navedeni paket izrade web stranica uključili smo i besplatni hosting za prvu godinu korištenja, besplatnu domenu za prvu godinu korištenja, besplatno fotografiranje smještaja, te personaliziranu mobilnu aplikaciju za lakši pristup vašoj web stranici putem mobilnih uređaja.

Od sada odobravamo beskamatnu odgodu plaćanja i plaćanje u mjesečnim anuitetima do 12 mjeseci bez kamata. Na sve usluge dajemo 12 mjeseci garancije kvalitete. Pružamo internet usluge od 2009. godine, garantiramo kvalitetu koju mogu potvrditi na stotine klijenata i korisnika naših usluga

Posjetite nas u našoj poslovnici na adresi Strossmayerova 13, 23250 Pag (Vodice) svakim radnim danom od 08:00 do 14:00 sati, nazovite na telefon +385 (0)23 611 176 ili kontaktirajte putem e-maila info@tjstudio.info


# TJstudio od danas ESETov partner za Zadarsku županiju

undefined

Zadovoljstvo nam je obavjestiti postojeće i buduće klijente da od danas TJstudio nudi kompletan program ESET proizvoda za privatne / male / srednje i velike klijente. Naime od 10.05.2019. godine TJstudio je postao esetov partner za Zadarsku županiju.

Pridružite se i vi legendarnoj ESET obitelji uz veliki broj programskih riješenja. Legendarni NOD32 Antivirus, štiti od svih tipova zloćudnih programa uključujući viruse, ransomware, rootkite, crve i spyware.

Potvrdu o partnerstvu možete pronaći na službenim ESETovim stranicama za Hrvatsku.

Ponudu možete pogledati u našoj web trgovini na linku ESET PROIZVODI U TJSTUDIU