Iskustva klijenata TJstudia - sa Vama od 2009. godine

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

Iskustva klijenata

"Zato jer ste Vi na prvom mjestu
Zato jer ste Vi bitni"

Od početka osnivanja poduzeća TJSTUDIO poslujemo sa Vama, pa često kažemo da ste vi dio našeg tima. Iznimno smo zadovoljni s kvalitetom Vaše usluge. Imamo samo pozitivna iskustva sa Vama te Vas zato svima preporučujemo. Kada nam je potrebna neka informacija, ponekad i banalna, ekipa iz TJSTUDIA vrlo brzo i stručno odgovara na sva naša pitanja. Osim toga, tu su i savjeti "zlata vrijedni" za naše poslovanje, praćenje trendova, upozorenja i optimalna riješenja za naše web stranice. Vrlo nam je važna dostupnost u svakom trenutku, što nam TJSTUDIO pruža od početka suradnje. Veliko hvala!

testimonial
Jasmina Srdoč Voditelj prodaje Protega d.o.o.

Jako smo zadovljni što smo izradu web stranica povjerili TJstudiju. Zadovoljni smo sa vremenskim periodom izrade, uvažavanjem svih naših zahtjeva tijekom izrade, rješenjima koje nam je TJstudio predložio, cijenom i kvalitetom izrade, profesionalnošću. Ovim putem se još jednom zahvaljujem cijelom timu i preporučam TJstudio svima onima koji su u nedoumici kome povjeriti izradu WEB stranica.

testimonial
Iva Periša Direktor, Vini Babiloni

TJ STUDIO je s idejama, sugestijama i tehničkom podrškom moju početnu zamisao o Blogu pretvorio u web stranicu. Reagirali su brzo na svako moje pitanje te prilagodili upute mojoj razini poznavanja tematike. Tijekom naše suradnje usmjeravali su me i poticali. Na kraju sam dobila iscrpne upute za daljnji samostalan rad ali i ono što je najvažnije "otvorena vrata" za buduća pitanja i podršku. U komunikaciji usredotočeni, jednostavni i srdačni. U svakom slučaju samo pohvale.

testimonial
Jadranka Relja Vlasnica bloga

Zahvaljujemo Tjstudiu na ukazanom povjerenju! Hvala što ste prepoznali kvalitetu rada naše Udruge te što ste svojim znanjem, radom i kreativnošću izmamili osmijehe na lica brojnih mališana. Izradom predivne web stranice doprinosite društv u i širite altruizam. A za vaš profesionalizam, nema dovoljno riječi hvale...

testimonial
Tatjana Udović Predsjednica udruge ČA

TJ studio nam je profesionalno, brzo i povoljno izradio web stranice obrta i pozicionirao nas na google. Rezultati su bili više nego dobri ,i od tada je internet naš glavni kanal prodaje.

testimonial
Branko Stojslavljević Direktor i vlasnik Profil Tehnike

Posao odrađen brzo, kvalitetno i profesionalno. Komunikacija za pet. Uvjek na raspolaganju.

testimonial
Tomislav Škoda Direktor Pag Nekretnine d.o.o.

Suradnja je bila na odlična. Dizajn je odličan. Bez previše dodatnih pitanja, stranica je napravljena na profesionanoj razini.

testimonial
Katarina Bukša Vlasnica Ville Katarine Novalja

Izuzetno smo zadovoljni sa Vašim uslugama zbog toga što vrlo brzo pronađete rješenja za naše upite uz brzu implementaciju, profesionalnost, dostupnost od 0-24 te jako povoljnu cijenu.

testimonial
Jozo Piteša Vlasnik portala Zdravlje & Prehrana

Dostupni ste 24 sata na dan. Svaka čast!

testimonial
Ivanka Grašo Vlasnica internet stranice

Sve je korektno i profesionalno. Svakako planiramo proširenje suradnje. Pozdrav!

testimonial
Branko DOnadić Predsjednik, udruge iznajmljivača apartmana i soba grada Paga

Sviđa mi se vaša usluga i nemam nikakvih zamjerki. Bilo je ugodno surađivati s vama i napravili ste posao kako treba.

testimonial
Sandra Radoslović Vlasnica Ugostiteljsko-Turističkog objekta

Zadovoljni smo sa suradnjom TJstudia.Usluga je profesionalna brza i kvalitetna.U daljnjem poslovanju koristiti cemo i dalje Vaše usluge.

testimonial
Ljiljana Mužić Vlasnica apartmana Argentin Lun