Web dizajn usluga - portala, stranica, trgovina,...

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

Vaša web stranica je lice poslovanja koje pokazujete Internet svijetu. Dozvolite da vas predstavimo u najboljem izdanju. Za vas izrađujemo unikatne internet stranice prilagođene potrebama vašeg poslovanja. Također izrađujemo i napredne CMS sustave, kao što i adaptiramo razne verzije poznatih CMS sustava Joomla, Drupal, WordPress, SimpleCMS, i sl.

TJstudio na zahtjev klijenta izrađuje i adaptira sve vrste web stranica i aplikacija. Od jednostavnih Internet stranica do kompleksnih, multimedijalnih internet portala. Pružamo vam potpunu i kvalitetnu uslugu dizajna web stranica, što podrazumijeva isporuku gotovog proizvoda u samo za već 15 radnih dana.
Tijekom cijelog procesa izrade web stranice, dizajna sučelja i određivanja izgleda naslovne stranice klijent sudjelujete svojim sugestijama, željama i potrebama. Trudimo se zadovoljiti sve vaše zahtjeve i stvoriti unikatno te kvalitetno Internet rješenje, koje će zadovoljiti vas ali i vaše postojeće ili nove klijente.

Izdvajamo neke CMS sustave koja primjenjujemo

web dizajn, stranice, portali, trgovine

Izrada custom i adaptiranje besplatnih CMS sustava

Content Management sustav (CMS) namijenjeni su web stranicama i Internet portalima koji redovito izmjenjuju svoj sadržaj. Prednosti ovakvih sustava su jednostavno manipuliranje sadržajem putem administracijskog sučelja. Korištenje CMS sustava dovodi notu profesionalnosti i jednostavnosti vaše Internet stranice, te je čini jednostavnijom za upotrebu u slučaju krajnjih korisnika ali također pruža 100%-tnu kontrolu administratoru nad izgledom stranica dostupnih široj javnosti.

Administracija CMS sustav

Administracija CMS sustava je namijenjena isključivo administratorima ili osoblju unutar vaše firme zaduženim za izgled vaše web stranice. Kroz jednostavan sustav administracije sa lakoćom će te naknadno, samostalno održavati web stanicu ili portala. CMS sustave jednostavno je obnavljati i nadograđivati sa novim podsustavima (ankete, newsletteri, sustav za korisnike, naplata sadržaja, i sl). Uz samo par klikova postavljate novi sadržaj na vašim web stranicama bez ičije pomoći.

Korisničko sučelje

Zbog jednostavnosti i adaptivnosti, CMS sustavi vam pružaju veću interakciju sa krajnjim korisnicima. Uz ljepši i jednostavniji dizajn te lakši pristup informacijama, vaši korisnici imaju mogućnost registracije i sudjelovanja u sugestijama, ocjenjivanju, komentarima na vašoj web stranici te im se uz naknadnu nadogradnju CMS sustava može pružiti bezbroj mogućnosti da sudjeluju u radu vaše web stranice.

Izrada Internet trgovina / Web shopova

Internet trgovine sve su popularnije među Internet korisnicima. Ugodan i siguran način bez micanja iz svog naslonjača izbor je većine korisnika interneta diljem svijeta pri kupnji raznih proizvoda. Kupnja putem web trgovine jednostavna je i sigurna, a za kompletan proces kupnje dovoljno je samo nekoliko klikova.
Odlučili ste se za pokretanje malog obrta, trgovine na malo putem interneta ili ste izprofilirana kompanija sa brendiranim proizvodima i uslugama, TJstudio za vas ima idealno rješenje za otvaranje web trgovine.

Implementacija ili nova izrada web shopa?

Često se susrećemo sa pitanjima kada klijenti ne znaju da li treba otvoriti web trgovinu unutar postojeće web stranica ili je potrebno otvoriti zasebnu domenu za rad web trgovine? Bez obzira na što se odlučili TJstudio vam omogućava i jednu i drugu uslugu. Kod načina implementacije web trgovinu ugrađujemo u jedan dio vašeg izbornika (npr Web shop) ili otvaramo pododmenu (npr shop.vašadomena.nešto) i uz https protokol smještamo vašu novu web trgovinu. Ako ste se odlučili izraditi samo trgovinu, tada vam nudimo uslugu smještaja web trgovina na naše servere u Hrvatskoj kao i zakup domene.

Trebate preseljenje web trgovine?

Među prvima u Hrvatskoj nudimo preseljenje web trgovine iz sustava u sustav, korisnički računi, računi, artikli, bodovi, jednom riječju sve! Pogledaj ponudu migracije CMSa i trgovina >>>

Započnite izradu web stranice, shopa, CMS-a sa nama?

Kontaktirajte nas i zatražite besplatnu, neobvezujuću ponudu.
Informirajte se i saznajte kompletan postupak izrade i konačnu cijenu za vaš projekt.

kontaktirajte nas