Upoznajte TJstudio

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

Kvalita se krije u detaljima, a mi pazimo na svaki!

TJstudio moderan je i inovativan studio za pružanje usluga web dizajna, web održavanja, internet marketinga i hostinga, osnovan 2010 godine. Zahvaljujući niskim cijenama i profesionalnoj usluzi stekli smo mnoga povjerenja na domaćem ali i stranom internet tržištu.
Izaberite kvalitetu, izaberite TJstudio.
Da bi osigurali kvalitetu i zadovoljstvo naših klijenata, naše poslovanje temeljimo prvenstveno na najmodernijim tehnologijama weba vezanim za dizajn, hosting i marketing. Redoviti smo polaznici novih seminara i radionica vezanih za novitete danas turbulentnog web tržišta. Naša garancija kvalitete je znanje operatera i zadovoljstvo naših klijenata. Kako bi Vama kao klijentu osigurali kvalitetnu uslugu, naš tim sastavili smo od stručnjaka koji pokrivaju i dnevno obogaćuju znanja u domeni web marketinga, grafičkog dizajna, web dizajna i hostinga.
Sve svoje projekte realiziramo u najkraćem mogućem roku sa visokim rezultatima i zadovoljnim klijentima, koji nam se iznova vraćaju. Naša iskustva i znanje, uz vašu ideju i viziju rezultiraju kvalitetom s kojom se ponosite.

Misija našeg poslovanja

Smatramo da smo ovdje, na ovome svijetu, kako bi smo stvarali sjajna Internet rješenja, i to se neće promijeniti. Neprestano se koncentriramo na novitete turbulentnog Internet tržišta. Vjerujemo u jednostavnost, a ne u kompliciranost. Smatramo da moramo poznavati temelje tehnologije koje su u pozadini novih „proizvoda", te sudjelovati jedino na tržištima na kojima možemo dati značajni doprinos. Vjerujemo u odbacivanje tisuća projekata, kako bi smo se istinski mogli posvetiti onim malobrojnim od koji želimo dobiti najbolji mogući rezultat.
Iskreno govoreći, nećemo se zadovoljiti ničim što ne zadovoljava mjerila izvrsnosti u svim svojim segmentima, a dovoljno smo iskreni prema sebi da priznamo kada je nešto prosječno i trudimo se isto promijeniti. Ove vrijednosti koje smo utemeljili u bit našeg poslovanja primjenjujemo i realiziramo na svim našim projektima. Jednostavno, prosječno vam može ponuditi svatko, a izvrsno samo najbolji.