Održavanje - CMS sustava, portala, stranica, trgovina,...

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

Sigurno se slažete sa nama da je danas teško pronaći kvalitetnog, sigurnog i povoljnog partnera u poslovanju dostupnog 24/7 dana u tjednu da brine ovašoj internet stranici, redovno je ažurira na vaš zahtjev.

odrzavanje, internet, stranica

Održavanje nudimo u dva osnovna paketa: održavanje na ugovor uz potpis Ugovora o neizricanju poslovne tajne i jednostavnije Održavanje po nalog klijenta.

UGOVORNO ODRŽAVANJE unaprijed određuje količinu posla i predviđa broj određenih intervencija tehničke službe na vašoj internet stranici u okviru dana / tjedna / mjeseca. Ovakav tip održavanja ima prioritetni status nasparam održavanja na nalog. Prilikom potrebe za potpisivanjem Ugovora o neizricanju poslovne tajne, isti se ne naplaćuje dodatno.

ODRŽAVANJE NA NALOG ugovara se kod svakog zahtjeva klijenta upućenog prema tehničkoj podršci. Zahtjev za izmjenom se izvršava ovisno o trenutnoj opterećenosti tehničke službe. Za ovakav tip održavanja Ugovor o neizricanju poslovne tajne posebno se naplaćuje.

Našu uslugu namjenili smo sljedećim klijentima:

 • lokalne samouprave / turističke zajednice često trebaju izmjene unutar nekoliko minuta ili objave na zakazani datum u određeno vrijeme. Ovakav tip održavanja savršene je za vas jer omogućava prisutnost tehničara 24/7/365
 • stranice/portali javnih ustanova objava sadržaja unutar nekoliko minuta, provođenje anketa, upita, aktualiziranje sadržaja, objava dokumenata (pdf, jpg, gif, word i sl.)
 • novinske portale koje zahtijevaju redovite izmjene, često i par izmjena unutar 10 minuta
 • reklamne portale, nema potrebe za plaćanjem izmjena i izrade novih bannera i reklama. U sklopu mjesečnog ugovora o redovnom održavanju za Vas izrađujemo bannere i reklame u svim formatima i veličinama.
 • internet trgovine, izmjene proizvoda, aktualiziranje cijena, briga o klijentima, sigurnost sustava web trgovine i kupnje, te bezbroj dodatnih usluga za kvalitetno i sigurno poslovanje
 • facebook stranice, profili aktualiziranje sadržaja prema objavama na službenim stranicama, neovisno aktualiziranje sadržaja, izrada galerija, brendiranje profila/stranice i sl.
 • društvene mreže, zajednice aktualiziranje podataka unutar 10 minuta od zaprimanja, izrada novih programskih rješenja, ugradnja i programiranje novih modulskih jedinica, dizajn, servis, redovni beckup sadržaja, i sl

 • Ažuriranje vaše internet stranice unutar 15 minuta

 • Diagnostika u slučaju predstanaka rada sustava unutar 20 minuta

 • Povratak arhiviranog sadržaja u slučaju pada sustava unutar 10 minuta

 • Odklanjanje težih problema u radu sustava unutar 30 minuta

 • Prioritetno riješavanje problema kod ugovornih klijenata

PREUZMI PDF LETAK S DOSTUPNIM PAKETIMA ODRŽAVANJA & UKLJUČENIM USLUGAMA
+ Cijene mjesečno održavanja web stranica, portala, internet trgovinaizdvajamo

Pogledajte neke od naših klijenata koji koriste ovu uslugu

Zatražite besplatnu ponudu za održavanje web stranica?

Iskoristite odmah priliku i zatražite potpuno besplatno ponudu za održavanje internet stranice.
Nudimo mogućnost potpisivanja ugovora, kao i ugovora o poslovnoj tajni.

želim ponudu