UGOVOR O RAZINI USLUGE

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

TJstudio garantira da će dostupnost poslužitelja biti 99.5 % u jednom mjesecu. Brojka od 99.5 % je ostvariva a ovih mogućih 0.5% preostalog vremena zadržavamo za održavanje mreže i mrežnih komponenti ,te nadogradnju softwarea i hardwarea. Postoje mogući izuzeci u ostvarivanju zadanih uptime kriterija.

Održavanje mreže i mrežnih dijelova

Ukoliko će biti potrebni radovi na mreži i mrežnim komponentama , TJstudio će poduzeti sve što je u našoj moći kako bi minimalizirali postotak downtime-a odnosno nedostupnosti stranica. Prije bilo kakvih radova, svi korisnici će biti obaviješteni o radu koji slijedi i predviđenom downtime-u. Održavanje mreže ne ulazi u SLA.

Održavanje poslužitelja

U slučaju održavanja servera, TJstudio će poduzeti sve što je u našim mogućnostima da se postotak downtime vremena potrebnog za najavljeno održavanje opreme minimalizira. Prije bilo kakvih radova , svi korisnici će biti pravovremeno obaviješteni o radu koji slijedi i predviđenom downtime-u. Održavanje serverske opreme ne ulazi u SLA.

Održavanje software-a

Najvažniji dio svakog servera je software, održavanje i nadograđivanje softwarea samog servera je neophodno za stabilan i siguran rad. Prije bilo kakvih radova , svi korisnici će biti obaviješteni o radu koji slijedi i predviđenom downtime-u. Održavanje softwarea ne ulazi u SLA.

Napadi na poslužitelj

TJstudio ne može jamčiti da u slučaju napada (DDOS ili slično) na neki od naših poslužitelja ili mrežu, TJstudio serveri i/ili mreža neće biti nedostupni. Nakon bilo kakvoga napada , svi korisnici će biti obaviješteni o napadu koji je prošao i downtime-u. Napad na naše servere i/ili datacentar (mrežu) ne ulazi u SLA.

TJstudio se obavezuje

Ukoliko ipak dođe do pada servera (downtimea – osim zbog navedenih iznimaka u SLA) TJstudio se obavezuje kompenzirati svoje korisnike zbog pada dodatnim pogodnostima za njihove račune ili dobivanjem dodatnog mjeseca besplatne preplate.

U Pagu, 15. srpnja 2015. godine, TJstudio

ugovor hosting, usluga


  • 99,98 % uptime servera

  • 20% optimalno opterećenje servera

  • 24/7 Dostupna tehnička podrška unutar 10 min

  • 100 MB/s link x4